Zie ook

BordDe eerste Spoor 1 Treff in Nederland01TREFF - MAARN - NEDERLAND
( georganiseerd door Michiel Stolp van Becasse Weathering )

Het begon als idee om met een aantal spoor 0 en 1 vrienden onze banen eens helemaal op te kunnen zetten en dan een weekeinde lang te rijden.
Toen Michiel zijn contacten in de spoor 1 wereld dit vertelde, werd het zeer positief ontvangen dat KM1 en andere producenten en handelaren graag wilden meedoen.

Het idee van eindeloze ruimte en lange banen is daarmee komen te vervallen omdat op de gekozen locatie daarvoor geen plaats is. Er zal een aantal banen te zien zijn die nog niet eerder publiekelijk zijn vertoond en hier voor het eerst te zien zullen zijn, maar ook klassiekers zoals de dioramakasten van Hartmut Stöver.

In een kleinschalige en hopelijk gezellige sfeer staan dus handelaren en banen door elkaar gemixt en valt er veel moois te zien en te kopen. 

Ook is dit de laatste gelegenheid dat Michiel zijn industriebaan Vierheim aan het publiek kan tonen omdat deze baan na het 01TREFF in februari van eigenaar wisselt.
 
Spoor 1 is de laatste 10 jaar sterk in opmars. 
Wij Nederlandse spoor 1 liefhebbers verdienen ook zo’n evenement na al dat gereis naar Zuid Duitsland en we zullen onze oosterburen van harte welkom heten en laten zien hoe we in ons kikkerlandje een treffen organiseren.