BordSpoor 1 clubs en privé banenEr zijn diverse Spoor 1 clubs of LGB-clubs in Europa en daarbuiten. Spoor 1 clubs zijn er ook voor live steam fanaten die locs laten rijden op echt stoom. Op deze pagina een groot aantal links naar andere clubs of verenigingen die gewoon leuk zijn om te bezoeken. Hieronder ook links naar websites van privé banen. Deze lijst pretendeert niet kompleet te zijn. Wil je je club of website vermeld hebben stuur dan even een mailtje via de contact pagina.

Andere clubs en banen.

Grootspoorgroep http://www.grootspoorgroep.nl

Op deze website kunt U kennismaken met de onderwerpen waar de GrootSpoorGroep zich mee bezig houdt. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de modelspoorbouw in de grotere schalen. Veelal is dit spoor G(LGB) of spoor 1 (Märklin). Ook lifesteam, zelfbouw en digitaal komen aan de orde.MBS Nederland http://www.mbsnederland.nl/
Nieuwe website van Ernst Jorissen 

Spoor 1-0 Zuid http://www.spoor-1-0-zuid.nl
Op 16 juni 2018 officieel opgerichte Moduleclub voor liefhebbers van de groze tere sporen Spoor 1 (1:32) en Spoor 0 (1:45). 1 De club is een zogenaamde moduleclub en ze beschikken over twee modulebanen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één grote baan. Omdat de leden zelf in de modules investeren en rijdend materiaal inbrengen, die eigendom van het lid zijn en blijven, en men niet over een vaste clubruimte beschikt, kan de contributie beperkt blijven. Alhoewel de club geen echte grenzen trekt, richt men zich globaal tot het gebied onder de rivieren ten westen van Eindhoven en de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Eilanden. Maar uiteraard is iedereen welkom.


Voor meer informatie bezoek hun website www.spoor-1-0-zuid.nl

Stormpolderrail http://www.stormpolderrail.nl
Modelbouw vereniging voor stoommodelbouw met clubbanen in diverse spoorbreedten in Krimpen aan de IJssel op industrieterrein de Stormpolder.